Introductie Faciliteiten

Wij zijn als Iers-Nederlands stel in ons huis een Bed & Breakfast begonnen in 2012. De naam N29 is afgeleid van ons adres Noorderstraat 29. Na de succesvolle start van onze B&B kwam de mogelijkheid om ook de begane grond te herontwikkelen. We hebben dit project ‘Ground Floor’ gedoopt en zo heet het nog steeds. Op de begane grond is een hoge, comfortabele multifunctionele ruimte gemaakt. Daarnaast is er een volledige keukenruimte gerealiseerd. Bij elkaar is bijna geen toepassing te bedenken die hier niet mogelijk is. Vergaderen is maar een van de vele mogelijkheden.

Aanvankelijk vooral voor onszelf, wij zijn zelf docent en sessiebegeleider, om onze groepsbijeenkomsten en coachingsessies thuis te kunnen houden, maar we stellen de ruimte graag ter beschikking aan anderen. Hij leent zich namelijk ook uitstekend voor presentaties, repetities, tentoonstellingen etcetera etcetera.

Ruimte-indelingen

De zaal zelf kan op verschillende manieren gebruikt worden. Er zijn tafels en stoelen om opstellingen te maken van een eenvoudige vergadertafel tot een theateropstelling voor 25 personen. Geef bij uw reservering alstublieft aan welke opstelling (of helemaal leeg, kan ook) uw voorkeur heeft. (toevoegen indeling U-vorm, O-vorm, Theateropstelling)

In de keukenruimte staan standaard 14 stoelen en enkele tafeltjes voor bijvoorbeeld een pauze tijdens uw bijeenkomst. Daar vindt u ook de koffieautomaten (Nespresso) en overige catering voorzieningen.